Ρεαλ Μαδριτησ Παναθηναικοσ Μπασκετ - LIVE: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : Αντίθετα, ο πρωταθλητής ελλάδας θα είναι πλήρης, αφού θα παίξουν κανονικά ο παπαπέτρου και ο φρεντέτ.

Ρεαλ Μαδριτησ Παναθηναικοσ Μπασκετ - LIVE: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : Αντίθετα, ο πρωταθλητής ελλάδας θα είναι πλήρης, αφού θα παίξουν κανονικά ο παπαπέτρου και ο φρεντέτ.. Ετικέτες euroleague,μπασκετ,παναθηναικοσ,παναθηναϊκοσ euroleague,ρεαλ μαδριτησ,ρεαλ μαδριτησ παναθηναϊκοσ. Κοζέρ 14 (4/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), ράντολφ 5 (1/3 τρίποντα), φερνάντεθ 7 (1), καμπάτσο 13 (1/1 τρίποντο, 4/5 βολές, 5 ασίστ), αγιόν 8. Τελευταία νέα για την ομάδα basket, πρόγραμμα αγώνων, βαθμολογία ευρωλίγκα, αποτελέσματα και όλο το ρόστερ της ομάδας. Μάθετε πρώτοι το πρόγραμμα των αγώνων και τα τελευταία σκορ. Οι επαφές του τριφυλλιού με τον έλληνα κόουτς και το μεγάλο πρόβλημα.

Κοζέρ (4 ασίστ), ραντλ 8 (3 ασίστ), ράντολφ 11, φερνάντεθ 3 (3/4 βολές), ντόντσιτς 10 (2), ρέγιες, αγιόν 8, γιούστα 4, κάρολ 4. Κοζέρ 14 (4/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), ράντολφ 5 (1/3 τρίποντα), φερνάντεθ 7 (1), καμπάτσο 13 (1/1 τρίποντο, 4/5 βολές, 5 ασίστ), αγιόν 8 (4/6 δίποντα, 9. Ευρωλιγκα παναθηναικοσ πετροσ περακησ ρεαλ μαδριτησ playoffs. Στο τέταρτο η διαφορά μεγάλωσε και ήρθε η ήττα. Οι επαφές του τριφυλλιού με τον έλληνα κόουτς και το μεγάλο πρόβλημα.

LIVE: ΡΕΑΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
LIVE: ΡΕΑΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ from fws.gr
Απόντες για την αεκ είναι οι λάνγκφορντ, μωραΐτης και σλότερ, ενώ ο παναθηναϊκός δεν έχει στην διάθεση του τους νέντοβιτς και μαντζούκα. Η ρεάλ είχε πλουραλισμό στην επίθεση, ενώ από τον παναθηναϊκό καλύτεροι ήταν οι καλάθης, παπαπέτρου και τόμας. Αντίθετα, ο πρωταθλητής ελλάδας θα είναι πλήρης, αφού θα παίξουν κανονικά ο παπαπέτρου και ο φρεντέτ. Κοζέρ 14 (4/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), ράντολφ 5 (1/3 τρίποντα), φερνάντεθ 7 (1), καμπάτσο 13 (1/1 τρίποντο, 4/5 βολές, 5 ασίστ), αγιόν 8. Ο παναθηναϊκός superfoods θα παίξει την τελευταία του… ζαριά το βράδυ της παρασκευής (27/4) στην έδρα της ρεάλ μαδρίτης, ούτως ώστε να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας, να φέρει τη. Τα μέρη, οι τρόποι και οι τεχνικές εκτέλεσης στο μπάσκετ. Στο τέταρτο η διαφορά μεγάλωσε και ήρθε η ήττα. Σε έναν αγώνα μπάσκετ μπορούμε να συναντήσουμε διαφορές σε σχέση με τους τρόπους και την τεχνική.

Κοζέρ 14 (4/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), ράντολφ 5 (1/3 τρίποντα), φερνάντεθ 7 (1), καμπάτσο 13 (1/1 τρίποντο, 4/5 βολές, 5 ασίστ), αγιόν 8 (4/6 δίποντα, 9.

Αεκ και παναθηναϊκός διασταυρώνουν για δεύτερη φορά τα ξίφη τους σε λίγη ώρα (21/5 21:15) στο οακα για τα ημιτελικά της basket league. Σε έναν αγώνα μπάσκετ μπορούμε να συναντήσουμε διαφορές σε σχέση με τους τρόπους και την τεχνική. H «απάντηση» της ρεάλ όταν ο παναθηναϊκός μείωσε στους πέντε πόντους στο 31′. Live μπασκετ ντερμπι ποδοσφαιρο φιλικα. Τα μέρη, οι τρόποι και οι τεχνικές εκτέλεσης στο μπάσκετ. Σούπερ ανάλυση στο sportdog.gr για τους αιώνιους που θέλουν το φετινό καλοκαίρι να. Στην μαδρίτη η ρεάλ υποδέχεται τον παναθηναϊκό οπαπ, με τους «πράσινους» η ρεάλ μαδρίτης από την πλευρά της συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή στην euroleague, θέλει να συνεχίσει με νίκες και ο πάμπλο λάσο είδε με χαρά τον καμπάτσο να επιστρέφει στην δράση και να τίθεται στην διάθεση του. Live η μετάδοση του παναθηναϊκού με την ρεάλ μαδρίτης για την 26η αγωνιστική της euroleague. Ο παναθηναϊκός superfoods θα παίξει την τελευταία του… ζαριά το βράδυ της παρασκευής (27/4) στην έδρα της ρεάλ μαδρίτης, ούτως ώστε να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας, να φέρει τη. Σε απευθείας σύνδεση με το παλάσιο ντε πόρτες, η ετ1 θα μεταδώσει αύριο πέμπτη 21 μαρτίου στις 21.45 την αναμέτρηση μεταξύ του παναθηναϊκού και της ρεάλ, για την 12η αγωνιστική της ευρωλίγκα. Ο παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με την αεκ στην basket league και πλέον αναμένεται και η άφιξη του νέου προπονητή της ομάδας, οντέτ κάτας. Ρίβερς 2, φερνάντεθ 15 (1), νοτσιόνι 9 (2), καμπάτσο, ματσιούλις, ρέγιες 18, ροντρίγκεθ 10, αγιόν, κάρολ 8 (2), γιουγ 14 (4), μπουρούσης 2, σλότερ 5. Η ρεάλ θα παραταχθεί στο οακα χωρίς τους τραυματίες γιουλ, ρέγιες, ενώ θα απουσιάσει και ο κάρολ οποίος αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και βρίσκεται στην αμερική.

Αντίθετα, ο πρωταθλητής ελλάδας θα είναι πλήρης, αφού θα παίξουν κανονικά ο παπαπέτρου και ο φρεντέτ. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο δημήτρης χατζηγεωργίου. Σούπερ ανάλυση στο sportdog.gr για τους αιώνιους που θέλουν το φετινό καλοκαίρι να. Τελευταία νέα για την ομάδα basket, πρόγραμμα αγώνων, βαθμολογία ευρωλίγκα, αποτελέσματα και όλο το ρόστερ της ομάδας. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ... from 4.bp.blogspot.com
Κοζέρ 14 (4/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), ράντολφ 5 (1/3 τρίποντα), φερνάντεθ 7 (1), καμπάτσο 13 (1/1 τρίποντο, 4/5 βολές, 5 ασίστ), αγιόν 8 (4/6 δίποντα, 9. Οι επαφές του τριφυλλιού με τον έλληνα κόουτς και το μεγάλο πρόβλημα. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο δημήτρης χατζηγεωργίου. Απόντες για την αεκ είναι οι λάνγκφορντ, μωραΐτης και σλότερ, ενώ ο παναθηναϊκός δεν έχει στην διάθεση του τους νέντοβιτς και μαντζούκα. Αρχική ετικέτες ρεαλ μαδριτησ παναθηναικοσ. Μάθετε πρώτοι το πρόγραμμα των αγώνων και τα τελευταία σκορ. Live μπασκετ ντερμπι ποδοσφαιρο φιλικα. Ο παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με την αεκ στην basket league και πλέον αναμένεται και η άφιξη του νέου προπονητή της ομάδας, οντέτ κάτας.

Τελευταία νέα για την ομάδα basket, πρόγραμμα αγώνων, βαθμολογία ευρωλίγκα, αποτελέσματα και όλο το ρόστερ της ομάδας.

Τα τελευταία νέα για τον παναθηναϊκό στο μπάσκετ βρίσκονται εδώ. Την έβδομη ήττα του στην euroleague υπέστη ο παναθηναϊκός. Ο παναθηναϊκός βρέθηκε στο +6 στο 36', από εκεί και πέρα όμως δεν πέτυχε πόντο. Ρίβερς 2, φερνάντεθ 15 (1), νοτσιόνι 9 (2), καμπάτσο, ματσιούλις, ρέγιες 18, ροντρίγκεθ 10, αγιόν, κάρολ 8 (2), γιουγ 14 (4), μπουρούσης 2, σλότερ 5. Η ρεάλ θα παραταχθεί στο οακα χωρίς τους τραυματίες γιουλ, ρέγιες, ενώ θα απουσιάσει και ο κάρολ οποίος αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και βρίσκεται στην αμερική. Κοζέρ 14 (4/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), ράντολφ 5 (1/3 τρίποντα), φερνάντεθ 7 (1), καμπάτσο 13 (1/1 τρίποντο, 4/5 βολές, 5 ασίστ), αγιόν 8 (4/6 δίποντα, 9. Σε έναν αγώνα μπάσκετ μπορούμε να συναντήσουμε διαφορές σε σχέση με τους τρόπους και την τεχνική. Τα μέρη, οι τρόποι και οι τεχνικές εκτέλεσης στο μπάσκετ. Απόντες για την αεκ είναι οι λάνγκφορντ, μωραΐτης και σλότερ, ενώ ο παναθηναϊκός δεν έχει στην διάθεση του τους νέντοβιτς και μαντζούκα. Τελευταία νέα για την ομάδα basket, πρόγραμμα αγώνων, βαθμολογία ευρωλίγκα, αποτελέσματα και όλο το ρόστερ της ομάδας. Οι επαφές του τριφυλλιού με τον έλληνα κόουτς και το μεγάλο πρόβλημα. Σούπερ ανάλυση στο sportdog.gr για τους αιώνιους που θέλουν το φετινό καλοκαίρι να. Μάθετε πρώτοι το πρόγραμμα των αγώνων και τα τελευταία σκορ.

Ετικέτες euroleague,μπασκετ,παναθηναικοσ,παναθηναϊκοσ euroleague,ρεαλ μαδριτησ,ρεαλ μαδριτησ παναθηναϊκοσ. Τελευταία νέα για την ομάδα basket, πρόγραμμα αγώνων, βαθμολογία ευρωλίγκα, αποτελέσματα και όλο το ρόστερ της ομάδας. Ο παναθηναϊκός βρέθηκε στο +6 στο 36', από εκεί και πέρα όμως δεν πέτυχε πόντο. Στην μαδρίτη η ρεάλ υποδέχεται τον παναθηναϊκό οπαπ, με τους «πράσινους» η ρεάλ μαδρίτης από την πλευρά της συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή στην euroleague, θέλει να συνεχίσει με νίκες και ο πάμπλο λάσο είδε με χαρά τον καμπάτσο να επιστρέφει στην δράση και να τίθεται στην διάθεση του. Η ρεάλ είχε πλουραλισμό στην επίθεση, ενώ από τον παναθηναϊκό καλύτεροι ήταν οι καλάθης, παπαπέτρου και τόμας.

ΠΑΟΚ - Ομόνοια 1-1: Τελικά οι Κύπριοι δεν ήταν... «χωριό»
ΠΑΟΚ - Ομόνοια 1-1: Τελικά οι Κύπριοι δεν ήταν... «χωριό» from fws.gr
Αντίθετα, ο πρωταθλητής ελλάδας θα είναι πλήρης, αφού θα παίξουν κανονικά ο παπαπέτρου και ο φρεντέτ. Πώς και γιατί μπορεί να έρθει στο οακα και τα πλάνα του ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Ρίβερς 2, φερνάντεθ 15 (1), νοτσιόνι 9 (2), καμπάτσο, ματσιούλις, ρέγιες 18, ροντρίγκεθ 10, αγιόν, κάρολ 8 (2), γιουγ 14 (4), μπουρούσης 2, σλότερ 5. Τα μέρη, οι τρόποι και οι τεχνικές εκτέλεσης στο μπάσκετ. Ο παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με την αεκ στην basket league και πλέον αναμένεται και η άφιξη του νέου προπονητή της ομάδας, οντέτ κάτας. Ετικέτες euroleague,μπασκετ,παναθηναικοσ,παναθηναϊκοσ euroleague,ρεαλ μαδριτησ,ρεαλ μαδριτησ παναθηναϊκοσ. Σε απευθείας σύνδεση με το παλάσιο ντε πόρτες, η ετ1 θα μεταδώσει αύριο πέμπτη 21 μαρτίου στις 21.45 την αναμέτρηση μεταξύ του παναθηναϊκού και της ρεάλ, για την 12η αγωνιστική της ευρωλίγκα. Απόντες για την αεκ είναι οι λάνγκφορντ, μωραΐτης και σλότερ, ενώ ο παναθηναϊκός δεν έχει στην διάθεση του τους νέντοβιτς και μαντζούκα.

Δείτε ζωντανά σε live blog καρέ καρέ όλο τον αγώνα.

Αρχική ετικέτες ρεαλ μαδριτησ παναθηναικοσ. Τελευταία νέα για την ομάδα basket, πρόγραμμα αγώνων, βαθμολογία ευρωλίγκα, αποτελέσματα και όλο το ρόστερ της ομάδας. Ο παναθηναϊκός superfoods θα παίξει την τελευταία του… ζαριά το βράδυ της παρασκευής (27/4) στην έδρα της ρεάλ μαδρίτης, ούτως ώστε να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας, να φέρει τη. Χαραλαμπόπουλος, σλότερ 12 (3), φώτσης 9 (1), νέλσον 6. Η ρεάλ είχε πλουραλισμό στην επίθεση, ενώ από τον παναθηναϊκό καλύτεροι ήταν οι καλάθης, παπαπέτρου και τόμας. Ετικέτες euroleague,μπασκετ,παναθηναικοσ,παναθηναϊκοσ euroleague,ρεαλ μαδριτησ,ρεαλ μαδριτησ παναθηναϊκοσ. Τα μέρη, οι τρόποι και οι τεχνικές εκτέλεσης στο μπάσκετ. Αντίθετα, ο πρωταθλητής ελλάδας θα είναι πλήρης, αφού θα παίξουν κανονικά ο παπαπέτρου και ο φρεντέτ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Κοζέρ 14 (4/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), ράντολφ 5 (1/3 τρίποντα), φερνάντεθ 7 (1), καμπάτσο 13 (1/1 τρίποντο, 4/5 βολές, 5 ασίστ), αγιόν 8. Σε απευθείας σύνδεση με το παλάσιο ντε πόρτες, η ετ1 θα μεταδώσει αύριο πέμπτη 21 μαρτίου στις 21.45 την αναμέτρηση μεταξύ του παναθηναϊκού και της ρεάλ, για την 12η αγωνιστική της ευρωλίγκα. Την έβδομη ήττα του στην euroleague υπέστη ο παναθηναϊκός. Στην μαδρίτη η ρεάλ υποδέχεται τον παναθηναϊκό οπαπ, με τους «πράσινους» η ρεάλ μαδρίτης από την πλευρά της συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή στην euroleague, θέλει να συνεχίσει με νίκες και ο πάμπλο λάσο είδε με χαρά τον καμπάτσο να επιστρέφει στην δράση και να τίθεται στην διάθεση του.

Τα μέρη, οι τρόποι και οι τεχνικές εκτέλεσης στο μπάσκετ ρεαλ μαδριτησ. Ρίβερς 2, φερνάντεθ 15 (1), νοτσιόνι 9 (2), καμπάτσο, ματσιούλις, ρέγιες 18, ροντρίγκεθ 10, αγιόν, κάρολ 8 (2), γιουγ 14 (4), μπουρούσης 2, σλότερ 5.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code